UmiAishah’s Bio

Seorang insan biasa yang mendambakan kasih TuhanNYA dalam setiap taklifan sebagai suri kepada Ahmad Syafiq Jusoh dan umi kepada Nurul Ain. Mendirikan rumahtangga pada 14 April 2010 dan bergelar umi pada 28 Ogos 2011. Sedang bermusafir mengutip mutiara ilmu bersama keluarga di Universiti Yarmouk, Jordan dalam bidang Bahasa Arab dan Kesusasteraan .

UmiAishah’s Friends

Monthly Archives: June 2011

Hip Hip Hoorey…

 

Bismillahirrahmanirrahim…

Hip Hip Hoorey. tulah suara jeritan kak long pagi hari ini. he3. Camat datang ke blog baru kak long, comel x? hehe. of course la comel, secomel tuan miliknya, aceh perasan. Hari ini kak long gembira sangat-sangat, setelah beberapa hari memenatkan dan meletihkan badan, mata dan kepala, akhirnya kepenatan dan keletihan yang kak long korbankan membuahkan hasil yang sangat memuaskan hati. tu yang sampai hip hip hoorey tu.

Pape pun, Alhamdulillah kak long panjatkan kepada Yang Maha Esa kerana memudahkan urusan kak long dan bang long. Pada tanggal 19 Jun 2011, akhirnya kak long telah berjaya menyiapkan wajah baru blog kak long setelah blog bang long aktif beberapa hari sebelumnya iaitu pada tanggal 14 Jun 2011 (ceh tarikh cantik tu, sama dengan tarikh kawin cuma bulan berbeza, he3).

” mak aih. dah macam baca buku sejarah da. Apa punya skema ayat jadinya. Takpe2 amik mood dulu, enjin baru nak panas ni.”

Ok2 sambung cerita. Continue reading

June 2011
M T W T F S S
« Apr   Nov »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

UmiAishah’s Comments